Hitta ett hotell i Stockholm


Rival hotell, söder

Rival hotell, söder

Stockholm är en underbar stad som kan upptäckas året runt!
Vi på Stockholm hotel kommer ge dig förslag på prisvärda hotell i Stockholm. Vi ger förslag på allt från lyxhotell, till fyrstjärniga hotell och till.

Vad vill du hitta för hotell? Eller läsa om för typ av hotell i Stockholm? Kom gärna in med förslag och tips till vår enkla kontaktsida, så får du normalt svar inom 24 timmar.

Vilket hotell i Stockholm är bäst då?

Ja, de kan man ju fråga sig. Grand Hotel är ett av de mer kända hotellen i Stockholm, medan Sea Hotel är ett av de nyare och Sheraton Stockholm Hotel är också en gammal klassiker.
Radisson SAS har flera populära hotell i Stockholm, t. ex det mycket centrala Radisson SAS Royal Viking Hotel och  Radisson SAS Strand Hotell, med utsikt över Djurgården och Strandvägen.

Hotell Stockholm – som verkligen sticker ut?
Finns det sådana? Det senaste hotellet som vi hittat med lite annorlunda karaktär är Hotel Rival. Detta boutique hotel är skapat av Benny Andersson och ligger vid Mariatorget på söder, skarpt präglat av sin karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>