Stockholms billigaste hotell – Under 200 kr


Billiga hotell i Stockholm
Priserna för budget hotell och hostels i Stockholm tycks vara på väg ner. Medan priserna snarast går upp för lyxhotellen i huvudstaden så finns det nu flera billiga hotell att välja på i centrala Stockholm. När vi på StockholmHotel.se gjorde en undersökning av Stockholm billigaste hotell på HotellStockholm.com så visade det sig att hela 4 st boendealternativ finns för under 400 kr & två alternativ för under 200 kr.

Vad får man för under 500 kr per natt?

Det finns gott om olika billiga hotell för under 500-lappen. Vad man måste inse är att det inte kommer vara vidare lyxigt, men det är rena och fräsha rum som har valts ut av HotellStockholm.com. Det mest annorlunda billiga hotellet är troligen Rygerfjord hotel vid Södermalarstrand, vilket i själva verket är en båt. Reimersholme Hotel är annars ett bra alternativ med riktigt fräsha rum & god frukost för c:a 400 kr.

Finns det några billiga lyxhotell?

Det går att söka efter billiga 5-stärniga hotell på HotellStockholm.com, vilket ger en träfflista med 7 stycken resultat. Sheraton Stockholm Hotel ger mest valuta för pengarna för en kostnad av 1628 kr per natt om man bokar under sommarmånaderna. För Radisson Blue Strand, beläget precis vid centralstationen, kan du ofta komma undan för under 1700 kr/natt. Du väljer själv vilken standard du vill ha med vi måste medge att HotellStockholm.com verkligen har ett brett utbud av förstklassiga och fräscha hotell till väldigt attraktiva priser. Prova besök sajten idag och upptäck hur lätt det är att boka.

Ps. Prisvärda hotell kan hittas i vår widget till vänster på sidan. Här listas boendealternativ där du får mest stjärnor för pengarna, ofta 4-stjärniga hotell för runt 800-1200 kr per natt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>